header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Συμμετοχή στην διπλή έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα, 04/10/2022
Προς: Μέλη Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών ΘΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε την συμμετοχή του στην έκθεση στη διπλή έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022, που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την Sea & Tourism Expo, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 4 – 6 Νοεμβρίου 2022, η οποία αποτελεί τα μεγαλύτερα brand για

Με την συμμετοχή αυτή επιδιώκουμε αφενός μεν την προβολή και την καθιέρωση του Συνδέσμου σε όλα τα φόρουμ, αφετέρου δε την συχνότερη επαφή και ανταλλαγή απόψεων με όλα τα μέλη μας. Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής (μέλη και μη) να επισκεφτούν το περίπτερό μας να τους ενημερώσουμε για τις δράσεις μας και τους μελλοντικούς μας στόχους και να ακούσουμε τις απόψεις τους όπως αυτές προκύπτουν από την ζώσα καθημερινή πραγματικότητα. Με την ευκαιρία αυτή, θα διοργανώσουμε και μια συνδιάσκεψη μελών στην αίθουσα σεμιναρίων του εκθεσιακού κέντρου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 10:30 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα περαιτέρω εξειδίκευσης των θέσεων και των στόχων που έχει θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τούτων δοθέντων, θα παρακαλούσαμε όλους τους επιχειρηματίες εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής να επισκεφτούν το περίπτερό μας και την συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί. Εξυπακούεται ότι η δράση αυτή αποσκοπεί στην καλύτερη επαφή του Διοικητικού Συμβουλίου με τη βάση του Συνδέσμου, η οποία είναι τα μέλη του, και ως εκ τούτου, εκτιμούμε ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις επί των πεπραγμένων αλλά και των μελλοντικών δράσεων που πρόκειται να αναλάβει ο Σύνδεσμό μας, έτσι ώστε στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου να έχουμε προετοιμάσει τα θέματα για τα οποία η Γενική Συνέλευση θα δώσει την έγκρισή της για την περαιτέρω υλοποίησή τους.

Τελειώνοντας, είναι αναγκαίο να τονίσουμε ότι τα μέλη αποτελούν το κυρίαρχο όργανο διοίκησης του Συνδέσμου μας και για τον λόγο αυτό επιδιώκουμε και θέλουμε την παρουσία σας. Όλοι έχουμε από κοινού την ευθύνη για το κύρος, τηναξιοπιστία και την συλλογική εικόνα του κλάδου.     

    Δελτιο Τυπου Πανελληνιου

Γρήγορη αναζήτηση με Tags

20 Γενικός Κανονισμός Λιμένα20222023COVID-19e-ΔΛΑK.Y.AkitesurfNέαPARACRAFTSAFE WATERSPORTSWing-FoilingΑΓΓΕΛΙΕΣΑΔΕΙΕΣ ΘΜΑΑΙΓΙΑΛΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝΑετοσανίδαΑσφαλιστήρια ΣυμβόλαιαΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΚΛ20Γενική ΣυνέλευσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔημοπρασίεςΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΕΣΠΑΕγγραφέςΕυχαριστήριο ΜήνυμαΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΘαλάσσια Μέσα ΑναψυχήςΘαλάσσια Παιδική ΧαράΙωάννης ΠλακιωτάκηςΚ.Υ.ΑΚΥΑΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΛιμενικό ΣώμαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣΜΙΣΘΩΜΑΤΑΜήνυμα ΤαμίαΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΝΙΚΟΣ ΙΩ. ΣΠΑΝΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣΠΡΑΚΤΙΚΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΩΛΕΙΤΕΠαραχώρηση Απλής Χρήσης ΑιγιαλούΣυνάντηση με την υφυπουργό οικονομικώνΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΤροποποίηση Γενικού Κανονισμού ΛιμέναΥπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργική ΑπόφασηΥπουργό ΤουρισμούΥφυπουργός Πολιτισμού & ΑθλητισμούΧρήση Πλωτών ΕξεδρώνΧρήσης Πλωτής Εξέδρας

Τελευταία νέα του Πανελλήνιου

Παρακαλούμε απαντήστε σε σύντομες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.