header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Πρόσκληση σε γενική συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ , έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην δεύτερη ενιαία συνέλευση του κλάδου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο BEST WESTERN FENIX ( Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, Αθήνα) στην οποία θα συζητηθεί και θα τεθεί προς έγκριση ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περιόδου από το 2016 μέχρι σήμερα.

Θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη δεδομένου ότι, η σημερινή συγκυρία επιτάσσει, περισσότερο από ποτέ την επάνοδο σε συνθήκες ανάπτυξης , την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας και δράσης για την άρση των εμποδίων τα οποία υφίστανται διαχρονικά ο κλάδος μας, με αποτέλεσμα να περιορίζονται σημαντικά η ικανότητα των επιχειρήσεων μας να λειτουργούν ανταγωνιστικά σε ένα περιβάλλον ραγδαίων οικονομικών και τεχνολογικών εξελίξεων.

Εκτιμούμε ότι με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μαζικότητα της συνάντησης, θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και συγχρόνως θα ενεργήσει ως κινητήρια δύναμη για την υλοποίηση των στόχων μας

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής μεριμνώντας για τη διαμονή των μελών του ,που θα παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση της Αθήνας 26 Νοεμβρίου 2017,ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα Attica Hall του ξενοδοχείου BEST WESTERN FENIX HOTEL(Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα) παρέχει την δυνατότητα κράτησης δωματίων με ειδική τιμή στο ξενοδοχείο.

Οι κρατήσεις των δωματίων από τα μέλη του Συνδέσμου μπορούν να γίνονται είτε τηλεφωνικά στο 210 8914000, αναφέροντας πως είναι μέλη του Συνδέσμου είτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τη κάτωθι διαδικασία.ΔΩΜΑΤΙΑ
Μονόκλινο Δωμάτιο με πρωινό                  58, 00 € / ΒΒ PER DAY
Δίκλινο Δωμάτιο με πρωινό                        65, 00 € / ΒΒ PER DAY

Διαδικασία ηλεκτρονικής κράτησης :
Ο κωδικός για τις κρατήσεις έχει ήδη ενεργοποιηθεί.

1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα  www.fenix.gr και να πατήσουν στον σύνδεσμο «Κρατήσεις»
2. Στην επόμενη σελίδα πρέπει να πατήσουν τον σύνδεσμο «Ειδικός Κωδικός» στο επάνω δεξιά σημείο της σελίδας.
3. Πληκτρολογούν τον κωδικό   w-a-g   και επιλέγουν τις ημερομηνίες που επιθυμούν να μείνουν στο ξενοδοχείο .
4. Συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και λαμβάνουν επιβεβαίωση της κράτησης.

Παρακάτω ο χάρτης με την ακριβή τοποθεσια του ξενοδοχείου . Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συλλόγου μας .

 

 

Γρήγορη αναζήτηση με Tags

20 Γενικός Κανονισμός Λιμένα20222023COVID-19e-ΔΛΑK.Y.AkitesurfNέαPARACRAFTSAFE WATERSPORTSWing-FoilingΑΓΓΕΛΙΕΣΑΔΕΙΕΣ ΘΜΑΑΙΓΙΑΛΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝΑετοσανίδαΑσφαλιστήρια ΣυμβόλαιαΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΚΛ20Γενική ΣυνέλευσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔημοπρασίεςΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΕΣΠΑΕγγραφέςΕυχαριστήριο ΜήνυμαΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΘαλάσσια Μέσα ΑναψυχήςΘαλάσσια Παιδική ΧαράΙωάννης ΠλακιωτάκηςΚ.Υ.ΑΚΥΑΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΛιμενικό ΣώμαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣΜΙΣΘΩΜΑΤΑΜήνυμα ΤαμίαΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΝΙΚΟΣ ΙΩ. ΣΠΑΝΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣΠΡΑΚΤΙΚΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΩΛΕΙΤΕΠαραχώρηση Απλής Χρήσης ΑιγιαλούΣυνάντηση με την υφυπουργό οικονομικώνΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΤροποποίηση Γενικού Κανονισμού ΛιμέναΥπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργική ΑπόφασηΥπουργό ΤουρισμούΥφυπουργός Πολιτισμού & ΑθλητισμούΧρήση Πλωτών ΕξεδρώνΧρήσης Πλωτής Εξέδρας

Τελευταία νέα του Πανελλήνιου

Παρακαλούμε απαντήστε σε σύντομες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.