header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Προς: Μέλη του Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Προς: Μέλη του Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ
ΚΕΡΚΥΡΑ 03/06/2021

Αγαπητές/οί συναδέλφισσες/οι,

Πρόσφατα διενεργήθηκε έλεγχος των ετήσιων συνδρομών από τον ταμία του Συνδέσμου, κ. Σταμάτιο Τράνακα, και διαπιστώθηκε ότι είναι εγγεγραμμένα  στο Σύνδεσμο μέλη τα οποία έχουν να πληρώσουν την συνδρομή τους από το 2020 ή και προγενέστερα (συγκεκριμένα, 120 μέλη, εκ των 434 του συνόλου, δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους για τα προηγούμενα έτη). Ως εκ τούτου, επικοινωνούμε μαζί σας για να υπενθυμίσουμε στα Μέλη που δεν έχουν ακόμη διευθετήσει  την ανανέωση της Ετήσιας Συνδρομής για το έτος 2020, να μεριμνήσουν για τη διευθέτησή της μέχρι και τις 31 Ιουνίου 2021. Η παράταση αυτή δίνεται λόγω των έκτακτων και πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας. Υπενθυμίζουμε ότι, εκτιμώντας τα οικονομικά αποτελέσματα και την συνετή διαχείριση των τελευταίων ετών αλλά και τη γενικότερη εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία που πλήττει τον  κλάδο μας, το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του ταμία, κ. Σταμάτιου Τράνακα, είχε αποφασίσει για το έτος 2020, τη μείωση της ετήσιας συνδρομής προς το Σύνδεσμο κατά 60 ευρώ. Έτσι, η συνδρομή προς τον Σύνδεσμο για το έτος 2020 ανέρχεται στα 60 ευρώ.

Όπως γνωρίζετε η συνδρομή είναι ο μοναδικός και κύριος πόρος του Συνδέσμου μας. Η δυνατότητά μας να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας εξαρτάται απολυτά από τη δική σας συλλογική συνείδηση, στην οποία και απευθυνόμαστε. Για να συνεχίσουμε, συνεπώς, να υπάρχουμε ως το πρωτοβάθμιο εκείνο επαγγελματικό σωματείο που εκπροσωπεί πανελλαδικά του εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής στην Πολιτεία, υπηρετώντας τους σκοπούς για τους οποίους αυτό δημιουργήθηκε, είναι απαραίτητο να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η κάλυψη των πάγιων λειτουργικών εξόδων του εξαρτάται από τη συνδρομή των μελών του, ειδάλλως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Υπό το πρίσμα όλων αυτών, η καταβολή της συνδρομής θα πρέπει να εννοείται ως συνειδητή επένδυση στην προσπάθεια για το όφελος όλων μας.

Συναφώς, σας γνωρίζουμε ότι η μη διευθέτηση της ανανέωσης της ετήσιας συνδρομής μέχρι την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, δύναται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Συνδέσμου, η πιθανή αφαίρεση του μέλους από το Μητρώο Μελών. 

Η πληρωμή της Ετήσιας Συνδρομής Μέλους μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1ος Τρόπος Καταβολής Ετήσιας Συνδρομής

Συνδρομή: 120 για το έτος 2021

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος: Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Αρ. Λογαριασμού: 6380136765778

IBAN: GR96 0171 3800 0063 8013 6765 778

Αιτιολογία: [Ονοματεπώνυμο], Ετήσια Συνδρομή 2021

2ος Τρόπος Καταβολής Ετήσιας Συνδρομής

Μέσω της διαδικτυακής σελίδα μας https://w-a-g.gr/ στο πλαίσιο όπου αναγράφει ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Δελτιο Τυπου Πανελληνιου

Γρήγορη αναζήτηση με Tags

20 Γενικός Κανονισμός Λιμένα20222023COVID-19e-ΔΛΑK.Y.AkitesurfNέαPARACRAFTSAFE WATERSPORTSWing-FoilingΑΓΓΕΛΙΕΣΑΔΕΙΕΣ ΘΜΑΑΙΓΙΑΛΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝΑετοσανίδαΑσφαλιστήρια ΣυμβόλαιαΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΚΛ20Γενική ΣυνέλευσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔημοπρασίεςΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΕΣΠΑΕγγραφέςΕυχαριστήριο ΜήνυμαΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΘαλάσσια Μέσα ΑναψυχήςΘαλάσσια Παιδική ΧαράΙωάννης ΠλακιωτάκηςΚ.Υ.ΑΚΥΑΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΛιμενικό ΣώμαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣΜΙΣΘΩΜΑΤΑΜήνυμα ΤαμίαΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣΠΡΑΚΤΙΚΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΩΛΕΙΤΕΠαραχώρηση Απλής Χρήσης ΑιγιαλούΣυνάντηση με την υφυπουργό οικονομικώνΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΤροποποίηση Γενικού Κανονισμού ΛιμέναΥπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργική ΑπόφασηΥπουργό ΤουρισμούΥφυπουργός Πολιτισμού & ΑθλητισμούΧρήση Πλωτών ΕξεδρώνΧρήσης Πλωτής Εξέδρας

Τελευταία νέα του Πανελλήνιου

Παρακαλούμε απαντήστε σε σύντομες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.