header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Παγκρήτια Συγκέντρωση των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Παγκρήτια Συγκέντρωση των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής
Παγκρήτια Συγκέντρωση των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής,

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο (αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεως – παλαιό Τελωνείο, έναντι Λιμεναρχείου), η Παγκρήτια Συγκέντρωση των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, στην οποία έγινε ενημέρωση αναφορικά με την πορεία του Συνδέσμου και συζητήθηκαν ζητήματα αναφορικά με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται το επάγγελμα του εκμισθωτή θαλασσίων μέσων αναψυχής. Στη συγκέντρωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου από την Κρήτη καθώς και εγράφησαν νέα μέλη.

Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκαν όλων τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας. Η συγκέντρωση ξεκίνησε με τις τοποθετήσεις του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Ξωμεριτάκη Ιωάννη, και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Μανουρά Βαγγέλη, για το έτος που πέρασε και αναλύθηκαν οι ενέργειες και οι κινήσεις του Σωματείου μας πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις, οι απόψεις και οι ερωτήσεις των μελών, στις οποίες το Δ.Σ. του Συλλόγου έδωσε απαντήσεις και διευκρινίσεις μέσα σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Τη συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία και απεύθυνε χαιρετισμό του ο Kεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου , ο οποίος ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόσκληση. και μάλιστα βοήθησε για την παραχώρηση της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση

Αγαπητοί συνάδελφοι, απαιτείται διαρκής αγώνας για να πετύχουμε τους στόχους μας, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η συμμετοχή και η κινητοποίηση όλων μας. Είναι υποχρέωση του καθένα από εμάς να ενημερώνεται από το επίσημο site του Συλλόγου, μέσα από αυτό να εκφράζει τη γνώμη του και να λαμβάνει απαντήσεις στα ερωτήματα του.

Στόχος μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων του επαγγέλματός μας, η ανάδειξη, η αναγνώριση και η προσφορά της μέσα στο χώρο του τουρισμού, γεγονός που καθορίζει τη στάση και την ευθύνη του Συλλόγου μας, αλλά και του καθενός από μας. Ας συνεχίσουμε λοιπόν με δύναμη, ευθύνη, συλλογικότητα και ενότητα.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ξωμεριτάκης Ιωάννης Θεριανός Φίλιππος

Γρήγορη αναζήτηση με Tags

20 Γενικός Κανονισμός Λιμένα20222023COVID-19e-ΔΛΑK.Y.AkitesurfNέαPARACRAFTSAFE WATERSPORTSWing-FoilingΑΓΓΕΛΙΕΣΑΔΕΙΕΣ ΘΜΑΑΙΓΙΑΛΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝΑετοσανίδαΑσφαλιστήρια ΣυμβόλαιαΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΚΛ20Γενική ΣυνέλευσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔημοπρασίεςΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΕΣΠΑΕγγραφέςΕυχαριστήριο ΜήνυμαΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΘαλάσσια Μέσα ΑναψυχήςΘαλάσσια Παιδική ΧαράΙωάννης ΠλακιωτάκηςΚ.Υ.ΑΚΥΑΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΛιμενικό ΣώμαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣΜΙΣΘΩΜΑΤΑΜήνυμα ΤαμίαΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΝΙΚΟΣ ΙΩ. ΣΠΑΝΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣΠΡΑΚΤΙΚΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΩΛΕΙΤΕΠαραχώρηση Απλής Χρήσης ΑιγιαλούΣυνάντηση με την υφυπουργό οικονομικώνΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΤροποποίηση Γενικού Κανονισμού ΛιμέναΥπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργική ΑπόφασηΥπουργό ΤουρισμούΥφυπουργός Πολιτισμού & ΑθλητισμούΧρήση Πλωτών ΕξεδρώνΧρήσης Πλωτής Εξέδρας

Τελευταία νέα του Πανελλήνιου

Παρακαλούμε απαντήστε σε σύντομες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.