Πρόσκληση σε γενική συνέλευση

Πανελλήνιος WAGΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ , έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ενιαία συνέλευση του κλάδου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο BEST WESTERN FENIX ( Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, Αθήνα) στην οποία θα συζητηθεί και θα τεθεί προς έγκριση ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περιόδου από το 2017 μέχρι σήμερα, όπως και προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη δεδομένου ότι, η σημερινή συγκυρία επιτάσσει, περισσότερο από ποτέ την επάνοδο σε συνθήκες ανάπτυξης , την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας και δράσης για την άρση των εμποδίων τα οποία υφίστανται διαχρονικά ο κλάδος μας, με αποτέλεσμα να περιορίζονται σημαντικά η ικανότητα των επιχειρήσεων μας να λειτουργούν ανταγωνιστικά σε ένα περιβάλλον ραγδαίων οικονομικών και τεχνολογικών εξελίξεων.
Εκτιμούμε ότι με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μαζικότητα της συνάντησης, θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και συγχρόνως θα ενεργήσει ως κινητήρια δύναμη για την υλοποίηση των στόχων μας
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.

BEST WESTERN FENIX HOTEL

Προσφορά για Συνέδριο Π.Σ.Θ.Μ.Α

Οι τιμές ισχύουν από ➔ 23 Νοεμβρίου – 26 Νοεμβρίου 2018
Α.- ΔΩΜΑΤΙΑ (τιμές ανά δωμάτιο – ανά ημέρα )
Μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό: ………………… 60,00 €
Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό: …………………. 65,00 €
Επιπλέον από τις αναφερόμενε τιμές 3,00 € ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση ως φόρο διαμονής
Οι ανωτέρω προσφερόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους εν ισχύ νόμιμους φόρους.
Η διαθεσιμότητα εξαρτάτε από τα ελεύθερα δωμάτια της στιγμής που επιβεβαιώνεται η κράτηση .
Σας ενημερώνουμε ότι η προσφορά αυτή ισχύει αποκλειστικά μόνο για το Συνέδριο σας και για την συγκεκριμένη περίοδο .