Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής ,τις 26 Νοεμβρίου 2017 ,ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. ,στο ξενοδοχείο Best Western Fenix , στην Αθήνα, όπου και συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Στη συνέχεια εγκρίθηκαν ο απολογισμός για το έτος 2016 με εισηγητή το πρόεδρο του Συνδέσμου Ιωάννη Ξωμεριτάκη καθώς και το διοικητικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2017.
Συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως οι εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας των θαλάσσιων μοτοποδηλάτων αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν νομοθετικές πρωτοβουλίες και εξελίξεις .
Την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της πολιτείας και ο πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. Safe Watersports κ .Πασχαλάκης Παναγιώτης .
Η συμμετοχή των συναδέλφων κρίνεται ικανοποιητική ενώ μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης έγινε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Συναδέλφων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής ευχαριστεί όλα τα μέλη του Συνδέσμου που με την ανιδιοτελή προσπάθεια και με την οικονομική συνεισφορά τους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

 

[rev_slider alias=”home-1″]