header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ
ΚΕΡΚΥΡΑ 21/07/22

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις βρισκόμαστε εν μέσω μίας ακόμη σημαντικής τουριστικής περιόδου και ταυτόχρονα σε μια ιστορική συγκυρία για τον ελληνικό τουρισμό. Η χώρα μας εδραιώνεται ως τουριστικός προορισμός παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνωρισιμότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει εξαρχής  την ένταξη των επιχειρήσεων μας στις Τουριστικές Επιχειρήσεις ως υπόθεση υψίστης σημασίας και άμεσης προτεραιότητας.

Το σχέδιο που εκπονήθηκε και υλοποιείται συλλογικά στηρίζεται:

  • στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των επιχειρήσεών μας
  • στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων και μορφών θαλασσίων μέσων αναψυχής
  • στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών
  • στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου με την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
  • και τέλος στην αναμόρφωση της επικοινωνιακής ταυτότητας και της στρατηγικής προβολής του κλάδου στην Πολιτεία.

Σε ότι αφορά το θεσμικό σκέλος, θεωρούμε ότι μετά από δύο χρόνια, ο κλάδος μας βρίσκεται ξεκάθαρα σε ένα πολύ καλύτερο σημείο, δεδομένου ότι διοικητικά βάρη έχουν αρθεί και διάφορα προσκόμματα δεκαετιών που περιόριζαν την ανταγωνιστικότητα έχουν αντιμετωπιστεί δραστικά. Σημαντικές μεταρρυθμίσεις προωθήθηκαν και προωθούνται σε όλα τα επίπεδα, σε όλο το φάσμα της τουριστικής δραστηριότητας.

Οι στόχοι αυτών των μεταρρυθμίσεων είναι:

  • Η κατάργηση κάθε περιττής διαδικασίας, με επιμήκυνση του χρόνου ισχύος των αδειών για μια πενταετία. 
  • Η ουσιαστική και θεσμικά θωρακισμένη προστασία του κλάδου,
  • Η αναβάθμιση της συνολικής ποιότητας των υπηρεσιών,

Για ακόμα μία φορά, παρεμβαίνουμε συνολικά στην τουριστική δραστηριότητα στην χώρα μας επιφέροντας κατάλληλες αλλαγές, όπου χρειάζεται, όπου επιτάσσουν οι μεταβολές στην διεθνή τουριστική προσφορά και τα πρότυπα ζήτησης.

Φροντίζουμε ταυτόχρονα να διαμορφώσουμε και να παραδώσουμε ένα πλαίσιο που θα οδηγήσει σε μία νέα πραγματικότητα για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στον τουρισμό, που θα έχει μεριμνήσει για την μακροπρόθεσμη και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, που θα προλαμβάνει παθογένειες  του παρελθόντος , οι οποίες ακόμα και σήμερα μας ταλαιπωρούν

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είμαστε υπερήφανοι για εσάς για την αμέριστη συμβολή σας στο έργο μας, για την πίστη σας σε εμάς, στις δεξιότητες σας, στις δυνατότητες σας, στα «θέλω» σας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί να διεκδικούμε και να συμβάλουμε σε ένα πλαίσιο άσκησης των δραστηριοτήτων μας καλύτερο με το δικό σας στίγμα και τη δική σας θέληση για εξέλιξη. Στο πρόσωπο όμως των μελών μας αναγνωρίζουμε τους εμπνευστές της συλλογικής μας  προσπάθειας που θα μας οδηγήσει σε ένα μέλλον ελπιδοφόρο ως κλάδο.

Κύριες και Κύριοι,

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας και σας υποσχόμαστε ότι ως Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε να συν-ενώνουμε για το κοινό καλό επιχειρηματίες και Πολιτεία. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αφοσίωση και την στήριξη στο έργο μας. 

Για την πραγματοποίηση, λοιπόν, των πιο πάνω δραστηριοτήτων αλλά και των σκοπών του Συνδέσμου μας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δική σας συμμετοχή και η ανταπόκριση στην εκπλήρωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων, δηλαδή στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής.

Με την παρούσα, λοιπόν, επιστολή, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε να συνεχίσετε να στηρίζετε το έργο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής. Ως εκ τούτου, υπενθυμίζουμε στα μέλη που δεν έχουν ακόμη διευθετήσει  την ανανέωση της Ετήσιας Συνδρομής Μέλους για το έτος 2022, να μεριμνήσουν για τη διευθέτησή της πριν το πέρας του τρέχοντος έτους, που μετά λύπη μας διαπιστώνουμε ότι, αν και διανύουμε τον έβδομο μήνα του χρόνου, κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.  

Μην ξεχνάτε πως η καθυστέρηση στην τακτοποίηση της Ετήσιας Συνδρομής συνεπάγεται δυσκολία του Συνδέσμου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που εσείς θέτετε ως πρωταρχικό του έργο. Μην ξεχνάτε ότι με επικεφαλής  τον Πρόεδρο και το Δ/Σ μια ομάδα ανθρώπων είναι επιφορτισμένη να παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις, να προετοιμάζει κείμενα νομοθετικού περιεχομένου και να επικοινωνεί συνεχώς με τα συναρμόδια Υπουργεία, καθιστώντας έτσι ευκολότερη και ταυτόχρονα ποιοτική την καθημερινότητά σας, προκειμένου να μπορείτε να επιτελείτε απερίσπαστα το έργο σας.

Με τη δική σας υποστήριξη, δημιουργούμε σήμερα ακόμη πιο ισχυρά θεμέλια για τη μελλοντική μας δράση για την περαιτέρω βελτίωση των επιχειρήσεων μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, υφιστάμενα και νέα, για την εμπιστοσύνη στο όραμά μας να εξελισσόμαστε συνδυάζοντας το επιχειρηματικό πνεύμα και τη λειτουργική αρτιότητα με το σεβασμό για τον  άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Για ακόμη μια φορά, παρακαλούμε θερμά τις επόμενες ημέρες οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες που δεν κατέβαλαν την ετήσια συνδρομή τους για το τρέχον έτος να το πραγματοποιήσουν ως ακολούθως:

Τρόπος Καταβολής Ετήσιας Συνδρομής

Συνδρομή: 120 ευρώ
Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής
Αρ. Λογαριασμού: 6380136765778
IBAN: GR96 0171 3800 0063 8013 6765 778

Αιτιολογία: [Ονοματεπώνυμο], Ετήσια Συνδρομή 2022

 
Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή και για την γνωστοποίηση οποιαδήποτε παραπόνου στο τηλ.: 26610 38610 (Δευτέρα -Παρασκευή 9.00-14.00).

Συναφώς σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμός μας έχει προβεί, πρωτίστως κατόπιν δική σας επιθυμία, στην εκτύπωση σημαιών, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε έναντι καταβολή ενός συμβολικού ποσού και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο. 

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο  Πρόεδρος                                                                                     Ο Γραμματέας

Ξωμεριτάκης Ιωάννης                                                                    Θεριανός Φίλιππος

Γρήγορη αναζήτηση με Tags

20 Γενικός Κανονισμός Λιμένα20222023COVID-19e-ΔΛΑK.Y.AkitesurfNέαPARACRAFTSAFE WATERSPORTSWing-FoilingΑΓΓΕΛΙΕΣΑΔΕΙΕΣ ΘΜΑΑΙΓΙΑΛΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝΑετοσανίδαΑσφαλιστήρια ΣυμβόλαιαΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΚΛ20Γενική ΣυνέλευσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔημοπρασίεςΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΕΣΠΑΕγγραφέςΕυχαριστήριο ΜήνυμαΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΘαλάσσια Μέσα ΑναψυχήςΘαλάσσια Παιδική ΧαράΙωάννης ΠλακιωτάκηςΚ.Υ.ΑΚΥΑΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΛιμενικό ΣώμαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣΜΙΣΘΩΜΑΤΑΜήνυμα ΤαμίαΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΝΕΑΝΙΚΟΣ ΙΩ. ΣΠΑΝΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣΠΡΑΚΤΙΚΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΩΛΕΙΤΕΠαραχώρηση Απλής Χρήσης ΑιγιαλούΣυνάντηση με την υφυπουργό οικονομικώνΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΤροποποίηση Γενικού Κανονισμού ΛιμέναΥπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργική ΑπόφασηΥπουργό ΤουρισμούΥφυπουργός Πολιτισμού & ΑθλητισμούΧρήση Πλωτών ΕξεδρώνΧρήσης Πλωτής Εξέδρας

Τελευταία νέα του Πανελλήνιου

Παρακαλούμε απαντήστε σε σύντομες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.