header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΝOMΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΝOMΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Όλα αυτά τα χρόνια, η Διοίκηση του Συνδέσμου επικεντρώθηκε– και θα συνεχίσει να επικεντρώνεται – δίνοντας έμφαση:

  • (α) στην ανάπτυξη της επαγγελματικής και επιστημονικής πλαισίωσης του Συνδέσμου,
  • (β) στην εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων, όπου και αν βρίσκονται, με την καταγραφή και ανάλυση του συνόλου των προβλημάτων που συναντούν, ώστε να σχεδιαστούν οι αντίστοιχες παρεμβάσεις, καθώς και
  • (γ) στην εξωστρέφεια του συλλόγου μέσω των δράσεων του, της χρήσης κοινωνικών δικτύων και των γνωστών παραδοσιακών μεθόδων.

Τα τελευταία, όμως, χρόνια, η δυναμική του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής αυξήθηκε κατακόρυφα με αποτέλεσμα να συμμετέχουν και να επιβραβεύουν τη δράση του τουλάχιστον τετρακόσιοι επιχειρηματίες του κλάδου μας, ανά την επικράτεια.

Αυτή η δυναμική δεν είναι τυχαία!

Αυτή η δυναμική βοήθησε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα ξεχωριστά, και αυτό γιατί ο Σύνδεσμός μας κέρδισε την μάχη της καθιέρωσης του ως τον πλέον θεσμικά επίσημο σύμβουλο της Πολιτείας στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων που καθορίζουν το μέλλον των επιχειρήσεων εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους, στελέχη και μέλη του Συνδέσμου μας, που έδωσαν αυτή την μάχη μαζί μας με εντιμότητα, με ειλικρίνεια και με αποφασιστικότητα.

Επτά χρόνια τώρα πορευτήκαμε σε πρωτοφανείς δυσκολίες, αλλά πάντοτε με όπλο την αποφασιστικότητα και την στήριξη των μελών μας. Βγάλαμε τον κλάδο από την μέγγενη της ασφυκτικής γραφειοκρατίας. Καταφέραμε, εν τέλει, να ορθοποδήσουμε και να επιτύχουμε ένα σχέδιο ελάφρυνσης για τους πολλούς, ένα σχέδιο ανάκαμψης του κλάδου.

Ζητήσαμε και ζητάμε την εμπιστοσύνη στο σχέδιό μας, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει αυτήν την πορεία. Να αμφισβητήσει αυτά που έχουμε επιτύχει. Για να μην μπορούν όσοι καιροφυλακτούν, και είναι πολλοί αυτοί, μέσα και έξω από την χώρα, να τα πάρουν πίσω. Θα ήταν μέγιστο λάθος να παρασυρθούμε από μια αντίληψη ανώδυνου εφησυχασμού πως δήθεν ο κίνδυνος για τα κεκτημένα του κλάδου έχει παρέλθει.

Κανένας από εμάς δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε, δεν ξεχνά που ανήκει και ποιους εκπροσωπεί. Όμως, η τελική ετυμηγορία ανήκει σε όλους εσάς. Από την διάθεσή σας να υπερασπιστούμε τις θυσίες και τους κόπους μας και να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά μας. Πρέπει πάντοτε να είμαστε εδώ παρόντες. Τα μέλη μας υπήρξαν πάντοτε το στήριγμά μας. Απευθυνόμαστε, λοιπόν, για άλλη μια φορά σε αυτό το στήριγμα. Στο μοναδικό μας στήριγμα, σε όλα τα μέλη μας, με ειλικρίνεια και πάλι και ζητάμε την δική σας συμπαράσταση. Τα μέλλον του κλάδου είναι στα δικά μας χέρια, και αυτό το μέλλον πιστεύουμε ότι ανήκει στους πολλούς και γι΄ αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς.

Το πιο σημαντικό, όμως, που κερδήθηκε και μας βοήθησε όλους είναι ότι, μέσα από κάθε μικρή νίκη που πετύχαμε, εδραιώθηκε η αναμφισβήτητη εμπιστοσύνη από τα υφιστάμενα και νέα μέλη μας στο όραμά μας να εξελισσόμαστε.

Με την παρούσα, λοιπόν, επιστολή, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε να συνεχίσετε να στηρίζετε το έργο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής. Ως εκ τούτου, υπενθυμίζουμε σε όσα μέλη δεν έχουν ακόμη διευθετήσει  την ανανέωση της Ετήσιας Συνδρομής Μέλους για το έτος 2021, να μεριμνήσουν για τη διευθέτησή της. 

Μην ξεχνάτε πως η καθυστέρηση στην τακτοποίηση της Ετήσιας Συνδρομής συνεπάγεται δυσκολία του Συνδέσμου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που εσείς θέτετε ως πρωταρχικό του έργο.

Συναφώς σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμός μας έχει προβεί, πρωτίστως κατόπιν δική σας επιθυμία, στην εκτύπωση σημαιών με το λογότυπο του Συνδέσμου, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε έναντι καταβολή ενός συμβολικού ποσού και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο. 

Με τη δική σας υποστήριξη, δημιουργούμε σήμερα ακόμη πιο ισχυρά θεμέλια για τη μελλοντική μας δράση για την περαιτέρω βελτίωση των επιχειρήσεων μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, υφιστάμενα και νέα, για την εμπιστοσύνη στο όραμά μας να εξελισσόμαστε συνδυάζοντας το επιχειρηματικό πνεύμα και τη λειτουργική αρτιότητα με το σεβασμό για τον  άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Για ακόμη μια φορά, παρακαλούμε θερμά τις επόμενες ημέρες οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες που δεν κατέβαλαν την ετήσια συνδρομή τους για το 2021 να το πραγματοποιήσουν ως ακολούθως:

1ος Τρόπος Καταβολής Ετήσιας Συνδρομής

Συνδρομή: 120 ευρώ
Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής
Αρ. Λογαριασμού: 6380136765778
IBAN: GR96 0171 3800 0063 8013 6765 778

Αιτιολογία: [Ονοματεπώνυμο], Ετήσια Συνδρομή 2021

2ος  Τρόπος Καταβολής Ετήσιας Συνδρομής

Μέσω της διαδικτυακής σελίδα μας https://w-a-g.gr/ στο πλαίσιο όπου αναγράφει ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ


Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή και για την γνωστοποίηση οποιαδήποτε παραπόνου στο τηλ.: 26610 38610 (Δευτέρα -Παρασκευή 9.00-14.00).

Γρήγορη αναζήτηση με Tags

20 Γενικός Κανονισμός Λιμένα20222023COVID-19e-ΔΛΑK.Y.AkitesurfNέαPARACRAFTSAFE WATERSPORTSWing-FoilingΑΓΓΕΛΙΕΣΑΔΕΙΕΣ ΘΜΑΑΙΓΙΑΛΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝΑετοσανίδαΑσφαλιστήρια ΣυμβόλαιαΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΚΛ20Γενική ΣυνέλευσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔημοπρασίεςΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΕΣΠΑΕγγραφέςΕυχαριστήριο ΜήνυμαΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΘαλάσσια Μέσα ΑναψυχήςΘαλάσσια Παιδική ΧαράΙωάννης ΠλακιωτάκηςΚ.Υ.ΑΚΥΑΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΛιμενικό ΣώμαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣΜΙΣΘΩΜΑΤΑΜήνυμα ΤαμίαΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΝΙΚΟΣ ΙΩ. ΣΠΑΝΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣΠΡΑΚΤΙΚΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΩΛΕΙΤΕΠαραχώρηση Απλής Χρήσης ΑιγιαλούΣυνάντηση με την υφυπουργό οικονομικώνΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΤροποποίηση Γενικού Κανονισμού ΛιμέναΥπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργική ΑπόφασηΥπουργό ΤουρισμούΥφυπουργός Πολιτισμού & ΑθλητισμούΧρήση Πλωτών ΕξεδρώνΧρήσης Πλωτής Εξέδρας

Τελευταία νέα του Πανελλήνιου

Παρακαλούμε απαντήστε σε σύντομες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.