header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ 6/01/2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ 6/01/2021
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ
06/01/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη έναν άξιο συνοδοιπόρο, έναν πιστό φίλο και συνεπή πρωτεργάτη που πάλεψε μαχητικά για τα δικαιώματα του κλάδου και συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις στην ανάδειξη  της συμβολής  του επαγγέλματος μας  στον ελληνικό τουρισμό. 

Αύριο, στις 3 μ.μ., στο Νεκροταφείο των Λακώνων, θα του πούμε ότι,  θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση.  

Ο Γιάννης Μιχαλάς  έφυγε χθες  από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία με θέματα υγείας και ο θάνατός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.  Άνθρωπος δημιουργικός, με όραμα για τον τουρισμό, υπήρξε πάντοτε παρών στις προσπάθειες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, τον οποίο υπηρέτησε ως υπόδειγμα αγωνιστή από τη θέση του Προέδρου του  και αργότερα, ως Αντιπρόεδρος μέχρι και τον θάνατο του.

Ξεχώρισε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό του, αλλά και για τη μαχητική του στήριξη στα  συλλογικά  δίκαια του Κλάδου. Η προσφορά του θα είναι πάντα φωτεινό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές. Άνθρωπος με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, προσέφερε τις υπηρεσίες του σε πολύ δύσκολες στιγμές για τον Κλάδο. Πέρα από τις επαγγελματικές του γνώσεις, είχε μια παιδεία ξεχωριστή. Τον διέκρινε η προσήλωση του σε αρχές και ιδανικά. Ευφυής, ευγενής, πάντοτε με άποψη που ποτέ δεν δίσταζε να διατυπώσει. Υπήρξε υπόδειγμα αγώνα, προσφοράς & ανιδιοτέλειας για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.

Φίλε Γιάννη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας, και θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση.  

Πλάι στους αγαπημένους σου θα σταθούμε μόνιμα θερμοί συμπαραστάτες όλοι οι φίλοι και συνεργάτες σου. Αποτελεί τούτο για μας ελάχιστη εκπλήρωση του χρέους που σου οφείλουμε, αλλά και συνακόλουθο της παντοτινής φιλίας που όλοι αισθανόμαστε για σένα.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. 

Δελτιο Τυπου Πανελληνιου

Γρήγορη αναζήτηση με Tags

20 Γενικός Κανονισμός Λιμένα20222023COVID-19e-ΔΛΑK.Y.AkitesurfNέαPARACRAFTSAFE WATERSPORTSWing-FoilingΑΓΓΕΛΙΕΣΑΔΕΙΕΣ ΘΜΑΑΙΓΙΑΛΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝΑετοσανίδαΑσφαλιστήρια ΣυμβόλαιαΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΚΛ20Γενική ΣυνέλευσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔημοπρασίεςΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΕΣΠΑΕγγραφέςΕυχαριστήριο ΜήνυμαΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΘαλάσσια Μέσα ΑναψυχήςΘαλάσσια Παιδική ΧαράΙωάννης ΠλακιωτάκηςΚ.Υ.ΑΚΥΑΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΛιμενικό ΣώμαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣΜΙΣΘΩΜΑΤΑΜήνυμα ΤαμίαΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΝΕΑΝΙΚΟΣ ΙΩ. ΣΠΑΝΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣΠΡΑΚΤΙΚΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΩΛΕΙΤΕΠαραχώρηση Απλής Χρήσης ΑιγιαλούΣυνάντηση με την υφυπουργό οικονομικώνΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΤροποποίηση Γενικού Κανονισμού ΛιμέναΥπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργική ΑπόφασηΥπουργό ΤουρισμούΥφυπουργός Πολιτισμού & ΑθλητισμούΧρήση Πλωτών ΕξεδρώνΧρήσης Πλωτής Εξέδρας

Τελευταία νέα του Πανελλήνιου

Παρακαλούμε απαντήστε σε σύντομες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.