Αγαπητέ συνάδελφε,

Εάν επιθυμείς να γίνεις μέλος του συλλόγου μας θα πρέπει να γνωρίζεις τα παρακάτω:

Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε το έτος 2014 στη Κέρκυρα από μια παρέα δραστήριων και φιλοπρόοδων εκμισθωτών θαλάσσιων μέσων αναψυχής, που είχαν  το ίδιο πάθος και το ίδιο «μεράκι»  για τη θάλασσα και το επάγγελμα τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι εννεαμελές και υπάρχουν εκπρόσωποι από διάφορες περιοχές της Ελλάδος όπως Κρήτη, Ρόδο ,Σκιάθο , Χαλκιδική κ.λπ… Η θητεία του βάση καταστατικού είναι τριετής. Αυτή τη στιγμή ο Σύνδεσμος έχει πάνω από τριακόσια μέλη ανά την περιφέρεια.
Στα χρόνια που πέρασαν κάναμε πολλά πράγματα που αφορούν το κλάδο μας. Σήμερα έχουμε τη χαρά να καμαρώνουμε, ότι ο σύλλογός μας βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας με κύρος και αναγνώριση από όλους.

Σκοπός μας είναι:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θ.Μ.Α ιδρύθηκε με στόχο την αποτελεσματικότερη επίτευξη του κοινού σκοπού των μελών του .
Ο σκοπός του είναι να προασπίσει με κάθε θεμιτό μέσων τα δικαιώματα και το δίκαιο των ενεργών και νόμιμων μελών του και να διαμορφώσει όσο το δυνατόν τους καλύτερους όρους και συνθήκες για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης στα θαλάσσια μέσα αναψυχής.
Ο προγραμματισμός μας για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος αλλά ρεαλιστικός (ξέρουμε μετά από τόσα χρονιά να πατάμε καλά στα πόδια μας). Για την υλοποίησή του, όμως πρέπει να συμμετέχουμε και να βοηθάμε όλοι στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Αυτό είναι το πρωταρχικό ζητούμενο από τη στιγμή που θα γίνεις ενεργό μέλος του συλλόγου μας.
Ο Πανελλήνιος  Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θαλάσσιων Μέσων αποτελεί το θεσμικό σύμβουλο της Πολιτείας σε θέματα έκδοσης και εφαρμογής των Γενικών Κανονισμών Λιμένων που αφορούν τη δραστηριοποίηση Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής  και υποβάλλει –εκπονεί μελέτες για τον εκσυγχρονισμό των διατάξεων με σκοπό να ενδυναμώσει την θέση των μελών του στο εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και να τους εξασφαλίσει προοπτικές ανάπτυξης.
Τα οφέλη – παροχές από τη συμμετοχή σας στο σύλλογο είναι πολλά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες παροχές που έχουν ιδιαίτερη πρακτική σημασία:

   Ο σύλλογος παρέχει ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του, που είναι ταμειακά εντάξει:

  • Καταχώρηση της επιχείρησης σας στην επίσημη ιστοσελίδα μας
  • Άμεση ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις του κλάδου μας.
  • Ειδικές προσφορές από εταιρείες εξοπλισμού θ.μ.α.
  • Πρόσκληση στο forum του Συνδέσμου με κωδικό , για συζήτηση στα θέματα που μας αφορούν
  • Γραμματειακή Υποστήριξη
  • Νομικό και Τεχνικό Σύμβουλο για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των μελών
  • Άμεση ενημέρωση και επικοινωνία στην κλειστή ομάδα στο Facebook του Συλλόγου στην σελίδα μας ΕΔΩ

Περά από αυτά, όμως θα πρέπει να ξέρεις, ότι με την εγγραφή σου στο σύλλογο εντάσσεσαι ουσιαστικά σε μια  μεγάλη παρέα φίλων, που συνεργάζονται αλληλοβοηθούνται  και αλληλοϋποστηρίζονται σε όλα τα δυνατά επίπεδα.

 

Οικονομικές υποχρεώσεις. 

H ετήσια συνδρομή είναι 120€.

Η διαδικασία πληρωμής της ετήσιας συνδρομής σας, σύμφωνα με το καταστατικό μας προβλέπει τα εξής:

Η πληρωμή της συνδρομής σας στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο ,μπορεί να γίνει ως εξής:

Να αποστείλετε e-mail στο t.panelliniossyndesmos@yahoo.gr   και να σας αποσταλούν άμεσα όλα τα έντυπα και οι πληροφορίες για την εγγραφή.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε  τηλεφωνικά στο 2661038610 Δευτέρα με Παρασκευή 9.30 με 14.00.
Η ετήσια συνδρομή 120 ευρώ το χρόνο.
Μπορείτε να πληρώσετε με:

  • Kατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό του Πανελληνίου
  • Tαχυδρομική επιταγή.
  • Πληρωμη αμεσα με την πιστωτικη σας κάρτα μέσω PAYPAL πατώντας ΕΔΩ

Με την  κατάθεση  θα πρέπει να αποστείλετε  e-mail με το αρχείο της μεταφοράς των χρημάτων ώστε να εκδοθεί και να σας αποσταλεί άμεσα η ανάλογη απόδειξη.

Γι’ αυτό μη βιαστείς. Πριν αποφασίσεις σου προτείνουμε:

•         Να μελετήσεις προσεκτικά το καταστατικό και τον εσωτερικό μας κανονισμό η τήρηση του οποίου είναι υποχρεωτική για όλα τα μέλη
•         Να επισκεφθείς την ιστοσελίδα και να δεις ποιοι είμαστε και πως λειτουργούμε
•         Να ρωτήσεις και να μάθεις για μας
•         Να έλθεις στο γραφείο του συλλόγου μας να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε, να κουβεντιάσουμε και να σου απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σου
Στον αγώνα μας αυτό, σε θέλουμε σταθερό σύμμαχο και υποστηρικτή. Είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και ως τέτοιο στεκόμαστε αλληλέγγυοι με κάθε συνάδελφο. Είμαστε μαζί στον κοινό αγώνα για να αποτρέψουμε παρεμβάσεις, χωρίς την δική μας διαβούλευση.
Δηλώνουμε παρόντες, έτοιμοι, αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εξασθενήσει.
Οφείλουμε όλοι μαζί με πίστη στη δύναμή μας, να ξανασυννενοηθούμε, να ξαναγνωριστούμε, να ξαναειδωθούμε, να ξανανταμώσουμε, να ξαναβρεθούμε σε δρόμους, σε αγώνες, σε κάθε κοινωνικό μέτωπο, γιατί αυτό είναι συνδικαλισμός, η ελεύθερη βούληση, η ελεύθερη σκέψη, ο διαρκής αγώνας, η ελπίδα, το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον.

Το γραφείο μας  λειτουργεί καθημερινά πρωινές ώρες και απαντάμε στο Τηλ. – Φαξ : 26610 38610

Σε περιμένουμε

Από το Δ/κό Σ/λιο