Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search
photo

2. ΞΕΝΕΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ονομάζομαι Ξενέλλης Κωνσταντίνος και δραστηριοποιούμαι στην Σαντορίνη με τα Θ.Μ.Α από το 1994, διατηρώ δυο επιχειρήσεις με κύριο αντικείμενο τα μηχανοκίνητα μέσα.
Είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητή θαλάσσιου Σκι από την Γ. Γραμματεία αθλητισμού.
Η βαθιά αγάπη μου για το επάγγελμα και η εμπειρία που έχω αποκομίσει στα 30 χρόνια συνεχούς ασχολίας μου, με ωθούν με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας να τολμήσω να ασχοληθώ με τα κοινά του κλάδου μας και να αφιερώσω ανιδιοτελώς τον χρόνο μου για οποιεσδήποτε υπηρεσίες μου ζητηθούν.
Θέτω λοιπόν υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές και θα προσπαθήσω με αφοσίωση, συνέπεια, και προπαντός συλλογικότητα να συνεισφέρω τα μέγιστα για τον εκσυγχρονισμό και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους.
Read more
photo

6.ΔΕΜΕΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
Από μικρή ηλικία όταν με ρωτούσαν τι δουλειά θα κάνω όταν μεγαλώσω έλεγα θα βοηθάω τη μαμά μου στα jet ski, έτσι και έγινε !!!
Γεννηθείς το 1993 στην πανέμορφη Ρόδο, και απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, έχω την όρεξη και το πάθος να ασχοληθώ ενεργά με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκμισθωτών Μέσων Αναψυχής προκειμένου να διεκδικήσω αυτά που αρμόζουν σε όσους απασχολούνται σε αυτό τον κλάδο και βρίσκονται σε μια κατάσταση μόνιμης άγνοιας για το τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.
Είμαι ενεργό μέλος στον τοπικό σύλλογο της Ρόδου.
Απο το 2017 που ανέλαβα την οικογενειακή επιχείρηση την έχω πάει ένα βήμα μπροστά και αυτό σκοπεύω να κάνω και τώρα, να συνεισφέρω τα μέγιστα.
Αποφάσισα να θέσω για πρώτη φορά την υποψηφιότητά μου για μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς πιστεύω ότι οι γνώσεις που έχω αλλα και η μέχρι τώρα εμπειρία μου μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής.
Read more
photo

9. ΚΑΝΤΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
Βιογραφικό / Συνοδευτική επιστολή
Ονομάζομαι Κάνταρος Ιωάννης και είμαι προπονητής θαλασσίου σκι. Έχω ολοκληρώσει Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές σπουδές στην σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών στα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Θεσσαλίας, αντίστοιχα. Έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στον κλάδο των θαλασσίων σπορ, αλλά και σε μεγάλους οργανισμούς και εταιρίες στο εξωτερικό, πιστεύω ότι η συμβολή μου στη δράση του Συλλόγου Εκμισθωτών Θαλασσίων Σπορ θα είναι σημαντική.
Η νέα περίοδος θητείας που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νέο ΔΣ θα είναι απαιτητική, αφού όλοι καλούμαστε καθημερινά να προσαρμοστούμε στις νέες εργασιακές συνθήκες και νομοθετικές μεταβολές. Με απόλυτο σεβασμό στην παρακαταθήκη του Συλλόγου, πρέπει να εξασφαλίσουμε μια σταθερότητα για την επόμενη ημέρα. Χρειαζόμαστε νέες ιδέες, καινοτόμες πράξεις και λειτουργικό εκσυγχρονισμό. Αυτό θα το πετύχουμε με εξωστρέφεια, συνεργατική αντίληψη και αντανακλαστικά άμεσης παρέμβασης στα κέντρα λήψης αποφάσεων, όπως υπουργεία και άλλοι φορείς.

Οι επιχειρήσεις του κλάδου μας σήμερα αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, όπως οι συχνές νομοθετικές μεταβολές, η μη ενιαία και μετάβλητη ερμηνεία του νόμου από τους κατά τόπους φορείς, οι δυσλειτουργίες του συστήματος e-dla και τα προβλήματα επικοινωνίας με τα υπουργεία. Επιπρόσθετα, οι περισσότεροι από εμάς αν όχι όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα προβλήματα του ψηφιακού μετασχηματισμού, την αδυναμία εύρεσης κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού και τις διαρκείς επιθέσεις στα επαγγελματικά μας δικαιώματα. Οφείλουμε, λοιπόν, να εντοπίσουμε όλα τα επίκαιρα ζητήματα του κλάδου μας και να διεκδικήσουμε τις κατάλληλες λύσεις.
Οι νομοθετικές μεταρρυθμίσεις που τίθενται σε διαβούλευση σήμερα, είτε εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα είτε δεν ανταποκρίνονται στις πρακτικές ανάγκες μας. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας ότι είναι απαραίτητο να ενεργήσουμε συλλογικά για να μπορέσουν όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου μας να επιβιώσουν στην σύγχρονη πραγματικότητα. Τα συμφέροντα του κλάδου μας διακυβεύονται λόγω έντονων πολιτικών πιέσεων, και είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα πολύπλευρα μέσα από κοινωνικές, πολιτικές και νομικές παρεμβάσεις.

Συναφής Εργασιακή Εμπειρία
• Προπονητής θαλασσίου σκι (2015-2017) και Γενικός υπεύθυνος (2018-σήμερα) στο Dassia Ski Club, Κέρκυρα
• Γενικός υπεύθυνος (2020-σήμερα) στο Kalami Watersports, Κέρκυρα
• Παροχή Υπηρεσιών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι (Ε.Ο.Θ. ΣΚΙ) - Σχολή Προπονητών Θαλασσίου Σκι (4/2022 και 4/2023) Εργασιακή Εμπειρία
• Υπηρεσίες αρχαιολογικές και πολιτισμικής κληρονομιάς στο Κατασκευαστικό
Πρόγραμμα High Speed 2 – Ηνωμένο Βασίλειο Νοε. 2019 – Απριλ. 2022
• Υπηρεσίες αρχαιολογικές και πολιτισμικής κληρονομιάς στην εταιρεία Pre-Construct Archaeology – Ηνωμένο Βασίλειο Νοε. 2017- Μάιος 2018
• Αρχαιολόγος στην εταιρεία Border Archaeology, LTD Δεκ. 2016- Μάιος 2017

Εκπαίδευση και καταρτιση
• Δίπλωμα προπονητή της Βρετανικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου σκι (Level 2) Oct. – Nov. 2014 • Medic First Aid at Work Certification
• Construction Skills and Safety Certification Scheme

Σπουδές
Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις στις Ιστορικές, Αρχαιολογικές και Ανθρωπολογικές Σπουδές, Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας 2014 – 2016
Πολιτισμός /Ειδική Αγωγή. Η πρόσβαση των ατόμων με αναπηρίες ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο φυσικό και Πολιτισμικό Περιβάλλον των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων. Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 2015
Απόφοιτος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σχολή Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Ειδίκευση: Αρχαιολογία 2008-2013
Ευχαριστώ Πολύ!
Read more
photo

8. ΤΑΜΑΡΕΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
Επαγγελματίας εκμισθωτής και εκπαιδευτής ΘΜΑ με πολυετή εμπειρία στη θαλάσσια επιχειρηματικότητα.
Ιδρυτικό μέλος του πανελληνίου συνδέσμου ΘΜΑ και μέλος του ΔΣ της απερχόμενης διοίκησης.
Ενεργό μέλος του τοπικού συνδέσμου Κέρκυρας. Διατηρώ επιχειρήσεις στο θαλάσσιο τουρισμό. Εκμίσθωση θαλασσίων μοτοποδηλάτων (jet-ski), εκμισθώσεις μικρών σκαφών , εκμετάλλευση θαλασσίου πάρκου (παιδική χαρά), εκπαιδευτής και εκμισθωτής αετό σανίδας (kite surf) και windsurf.
Έχω δίπλωμα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης, πηδαλιούχου και επαγγελματία ναυαγοσώστη . Επίσης διατηρώ μια μονάδα ενοικιαζομένων δωματίων.
Η πολυετή εμπειρία μου στο συνδικαλισμό πιστεύω ότι θα προσφέρει στο γενικό καλό του κλάδου, γιατί τα συμφέροντά σας είναι και συμφέροντά μου.
Είμαι ενεργό μέλος του παρόντος διοικητικού συμβουλίου, μετείχα σε συνδιασκέψεις με όλα τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη που έχουν αρμοδιότητα στο επάγγελμά μας, έχω αποκτήσει εμπειρίες και γνώσεις έτσι ώστε, να είμαι ενήμερος και ισότιμος συνομιλητής σε όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, και επειδή φρονώ ότι η γνώση και η εμπειρία την οποία έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μαζί με νέα μέλη που ενδεχόμενα θα εισέλθουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο, δημιουργεί το απαραίτητο υπόβαθρο έτσι ώστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο να συνδυάσουμε γνώση και εμπειρία μαζί με νέες ιδέες.
Από την πλευρά μου σας κοιτάω όλους στα μάτια και σας εγγυώμαι ότι πιστεύω στις συλλογικότητες και για αυτόν τον λόγο φρονώ ότι πρέπει να συνεχίσω το έργο το οποίο όλοι εσείς με βοηθήσατε να αρχίσω.
Εκθέτω τον εαυτό μου στις προσεχείς εκλογές για μια θέση στο ΔΣ του πανελληνίου συνδέσμου ΘΜΑ .
Read more
photo

4. ΤΡΑΝΑΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ
Απόφοιτος Γυμνασίου και κάτοχος διπλώματος ναυτικής ειδικότητας καταστρώματος. Με την εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής ασχολήθηκα από το 1987 συνεχώς και αδιάλειπτα μέχρι σήμερα.
Υπήρξα μέλος και ταμίας του τοπικού Σωματείου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής Άγιος Νικόλαος καθώς επίσης και ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής.
Αποφάσισα να εκθέσω για μια ακόμη φορά την υποψηφιότητά μου για μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δεδομένου ότι η εμπειρία και οι γνώσεις που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από την ενασχόλησή μου με τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, μου επιτρέπουν να συμβάλω στην υλοποίηση όλων των στόχων που έχουν προγραμματιστεί.
Τέλος, εκτιμώ ότι διαχειρίστηκα σε εποχές δύσκολες την οικονομική διαχείριση του Συνδέσμου την τελευταία τριετία και με βάση αυτή την εμπειρία θα ξανά προσπαθήσω να εργάζομαι για την επιτυχία όλων των σκοπών του Συνδέσμου.
Σαν εκλεγμένος ταμίας του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, προσπάθησα και προσπαθώ να διαχειρίζομαι το ταμείο του συνδέσμου με σύνεση και επιμέλεια.
Με σεβασμό προς όλα τα μέλη φρονώ ότι η διαχείριση την οποίαν έχω ασκήσει όλα αυτά τα χρόνια έχει αποφέρει ένα πλεονασματικό αποθεματικό στο σύνδεσμο πάνω από 10.000 ευρώ. Πέραν τούτων εκθέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου δεδομένου ότι διαθέτω την απαιτούμενη εμπειρία προκειμένου το διοικητικό συμβούλιο πλαισιούμενο και με νέα άτομα να μπορέσει να επιτύχει τους θεμιτούς σκοπούς του καταστατικού του.
Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη προς όλα τα μέλη του συνδέσμου και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν ή και θα προκύψουν στο μέλλον εκτιμώ ότι με την εμπειρία μου και με την θέλησή μου όλα αυτά τα χρόνια να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου σε ένα ισχυρό και δυνατό σύνδεσμο που να ακούγεται η φωνή του.
Read more
photo

7. ΜΙΧΑΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ-Κολιν

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
Εκθέτω την υποψηφιότητά μου για τις επικείμενες αρχαiρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θ.Μ.Α.
Από τον Απρίλιο του 2021 υπήρξα μέλος του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και συμμετείχα ενεργά σε όλες τις δράσεις του συνδέσμου.
Από την συμμετοχή μου αυτή έχω αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και είμαι βαθιά γνώστης όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύνδεσμος και τα μέλη του.
Γνωρίζω και έχω μελετήσει όλα τα αιτήματα που μας απασχολούν και μετείχα σε όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την διεκδίκηση τους. Εκτιμώ ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και όπου υπήρξαν αστοχίες ή λάθη σε επιμέρους ενέργειες να διορθωθούν.
Πιστεύω στην συλλογικότητα της δράσης και φρονώ ότι με ακόμα περισσότερη εμπειρία και γνώση των θεμάτων θα μπορούσα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο νέο διοικητικό συμβούλιο.
Για τους παραπάνω λόγους και με δεδομένο ότι είμαι νέος επιχειρηματίας στον χώρο απευθύνομαι σε όλα τα μέλη του συνδέσμου και ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας.
Από την πλευρά μου νομίζω ότι διαθέτω και γνώση και εμπειρία ώστε να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Read more
photo

5. ΚΟΥΦΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ
Εμπειρία στο Θαλάσσιο Σκι:
Η αγάπη μου για το Θαλάσσιο Σκι ξεκίνησε πριν από 38 χρόνια, όταν το 1983 ξεκίνησα να εργάζομαι στη σχολή θαλασσίου σκι του Παντελή Κασιδόκωστα στο Astir Ski School στη Σκιάθο. Από το 1990 είμαι προπονητής θαλασσίου σκι, διαθέτοντας δίπλωμα από τη Βρετανική και Ελληνική ομοσπονδία θαλάσσιου σκι. Επί εξι χρόνια εργάστηκα ως εκπαιδευτής στην Ελλάδα και κατά τους χειμερινούς μήνες στην Αγγλία. Από το Μάιο του 1995 ιδρύθηκε το Stefanos Ski & Watersports Center στη Σκιάθο όπου εργάζομαι ως προπονητής θαλάσσιου σκι και Wakeboard.

Επαγγελματική εμπειρία στη θάλασσα:
Προπονητης θαλάσσιου Σκι απο την Γ.Γ. Αθλητισμου κι την Βρετανικη ομοσπονδία Θαλασσιου σκι με εξετάσεις και προπονητική εμπειρία στην Αγγλια
Κατέχω δίπλωμα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης από το 1991 και εργάστηκα ως Skipper σε ιστιοπλοϊκό στο Santorini Sailing Center για ένα χρόνο.
Έχω πτυχίο αυτοδύτη με πλήρη εκπαίδευση στην υποβρύχια δραστηριότητα και στην τεχνική κολύμβηση. Συνεργάστηκα με τον Jean-Michel Cousteau σε ένα Expedition σε κρουαζιερόπλοιο στο Εϊλάτ με την Ελληνική ομάδα υποστήριξης δυτών.
Διατέλεσα δόκιμος πλοιάρχου σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική.

Επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας
Η δεύτερη επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι ο Σχεδιασμός και η φιλοξενία ιστοσελίδων στην SKIATHOS WEB SOLUTIONS, διαθέτοντας δίπλωμα Web Design & Development – SEO, IT and Computing από το Sheffield College της Αγγλίας.
Εμπειρία στην διοίκηση και δημοσιοποίηση:
Έχω υπηρετήσει τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκμισθωτών Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από την ίδρυσή του. Παράλληλα, προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως Web Designer & Developer, υποστηρίζοντας την ιστοσελίδα, τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και όλα τα οπτικοακουστικά μέσα σε εκδηλώσεις και συνελεύσεις, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Mου έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες για την προώθηση, προβολή και δημοσιοποίηση των αιτημάτων του Συνδέσμου μέσω των ψηφιακών οπτικοακουστικών μέσων. Επιπλέον, συντονίζω τις τηλεδιασκέψεις μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Read more
photo

3. ΘΕΡΙΑΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ασχολούμαι επαγγελματικά με την εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής από το 1987 …!!
Γεννήθηκα το 1962 στην Κέρκυρα όπου είμαι και μόνιμος κάτοικος..!!
Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του ΤΟΠΙΚΟΥ Συλλόγου ΘΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ το έτος 2009 ..και ένας από τα ιδρυτικά μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου ΘΜΑ ..το έτος 2014 ..!!
Παραμένω στο Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου με την ιδιότητα του Γεν. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ από το 2014 έως και σήμερα ..!!
Σκοπός και στόχος μου η διεκδίκηση και κατοχύρωση των συμφερόντων του κλάδου μας και η προάσπιση τους διαχρονικά ..!!
Έχω σπουδάσει Κοινωνική Εργασία και Αρχιτεκτονική Διακοσμητική ..!!
Βασική μου αρχή... η ομαδική δουλειά.
Μέσα από το ομαδικό συμφέρον μπορείς να διεκδικείς και να καταφέρνεις να κερδίζεις όσα δεν μπορείς σαν άτομο ..!!
Read more
photo

1. ΓΙΑΚΟΥΜΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Με περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια εμπειρίας ως εκπαιδευτής θαλάσσιων σπορ και ιδιοκτήτης επιχειρήσεων στον τομέα αυτόν, έχω συσσωρεύσει μεγάλη γνώση των τοπικών κανονισμών και νόμων της θάλασσας.
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής της Ρόδου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, παίρνω ενεργό ρόλο στην πρόοδο και την εξέλιξη του τουρισμού και των θαλάσσιων σπορ στο νησί μου και δουλεύω ακούραστα για λογαριασμό του κλάδου μου. Επίσης ήμουν ο πρωτοπόρος για το άθλημα της αετοσανίδας στην Ελλάδα, όταν άνοιξα το πρώτο κέντρο αετοδανίδας το έτος 2000.
Διετέλεσα επιπλέον τοπικός σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Μαριτσών Ρόδου για οκτώ χρόνια. Συμμετέχω στον Πανελλήνιο Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από της ιδρύσεώς του και έχοντας αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία από την ενασχόλησή μου με τα κοινά προβλήματα όλων, εκθέτω για άλλη μια φορά την υποψηφιότητά μου καθόσον θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω στην επιτυχή διεκπεραίωση όλων των στόχων και επιδιώξεων του Συνδέσμου.
Read more