Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search
photo

9. Ταμαρέσης Κωνσταντίνος

ΚΕΡΚΥΡΑ
Επαγγελματίας εκμισθωτής και εκπαιδευτής ΘΜΑ με πολυετή εμπειρία στη θαλάσσια επιχειρηματικότητα.
Ιδρυτικό μέλος του πανελληνίου συνδέσμου ΘΜΑ και μέλος του ΔΣ της απερχόμενης διοίκησης.
Ενεργό μέλος του τοπικού συνδέσμου Κέρκυρας.
Διατηρώ επιχειρήσεις στο θαλάσσιο τουρισμό. Εκμίσθωση θαλασσίων μοτοποδηλάτων (jet-ski), εκμισθώσεις μικρών σκαφών , εκμετάλλευση θαλασσίου πάρκου (παιδική χαρά), εκπαιδευτής και εκμισθωτής αετό σανίδας (kite surf) και windsurf.
Έχω δίπλωμα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης, πηδαλιούχου και επαγγελματία ναυαγοσώστη . Επίσης διατηρώ μια μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων.
Η πολυετή εμπειρία μου στο συνδικαλισμό πιστεύω ότι θα προσφέρει στο γενικό καλό του κλάδου, γιατί τα συμφέροντά σας είναι και συμφέροντά μου. Εκθέτω τον εαυτό μου στις προσεχείς εκλογές για μια θέση στο ΔΣ του πανελληνίου συνδέσμου ΘΜΑ .
Read more
photo

Μπορμπουδάκης Γέωργιος του Αθανασίου

KRHTH
Χαιρετίζω και εγώ με την σειρά μου όλους εσάς.
Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συναδέλφων για να διεκδικήσω μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου.
Μιας προσπάθειας που από την πρώτη στιγμή την αγκαλιάσαμε και την πιστέψαμε. Εξάλλου τα αποτελέσματα που έχει φέρει σ αυτό το λίγο διάστημα ζωής που έχει δηλώνουν ότι αξίζει τον κόπο.
Είμαι στον χώρο των ΘΜΑ,στο Ηράκλειο της Κρήτης, από το 1991 με μη μηχανοκίνητα και από το 1994 με μηχανοκίνητα μέσα.
Κατέχω το δίπλωμα προπονητή θαλασσίου σκι Γ κατηγορίας (αγγλικό και ελληνικό) από το 1994.
Η μόρφωση μου δεν είναι ακαδημαϊκού επιπέδου καθώς είμαι απλά απόφοιτος γενικού λυκείου. Παρόλα αυτά θεωρώ πως με την εμπειρία μου στον χώρο εργασίας τόσα χρόνια, έχω τα απαραίτητα προσόντα να συνεισφέρω και να συνδράμω ενεργά.
Απόδειξη στην ενεργή μου συμμετοχή μπορεί να αποτελέσει και η επιτυχημένη ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μου τα τελευταία χρόνια.
Με εκτίμηση. Μπορμπουδακης Γιώργος.
Read more
photo

Φυσιλάνης Θεόδωρος του

ΠΑΡΟΣ
Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου. Επαγγελματικά ασχολούμαι με τον κλάδο από το 1980 διοργανώνοντας παγκόσμια πρωταθλήματα wind surfing και kite surfing.
Έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα αθλήματα, και σε ιδανικό νησί, όπως η Πάρος, όπου οι συνθήκες είναι ιδανικές.
Είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητή ιστιοπλοΐας Β’ και Γ’ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ως εκ τούτου, νομίζω ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος στο επερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.
Read more
photo

Τράνακας Σταμάτιος του Γεράσιμου

ΚΕΡΚΥΡΑ
Απόφοιτος Γυμνασίου και κάτοχος διπλώματος ναυτικής ειδικότητας καταστρώματος.
Με την εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής ασχολήθηκα από το 1987 συνεχώς και αδιάλειπτα μέχρι σήμερα. Υπήρξα μέλος και ταμίας του τοπικού Σωματείου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής Άγιος Νικόλαος της Κέρκυρας, καθώς επίσης και ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής.
Αποφάσισα να εκθέσω για μια άλλη μια φορά την υποψηφιότητά μου για μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δεδομένου ότι η εμπειρία και οι γνώσεις που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από την ενασχόλησή μου με τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, μου επιτρέπουν να συμβάλω στην υλοποίηση όλων των στόχων που έχουν προγραμματιστεί.
Τέλος, εκτιμώ ότι διαχειρίστηκα σε εποχές δύσκολες την οικονομική διαχείριση του Συνδέσμου την τελευταία τριετία και με βάση αυτή την εμπειρία θα ξανά προσπαθήσω να εργάζομαι για την επιτυχία όλων των σκοπών του Συνδέσμου.
Read more
photo

6. Σπυρόπουλος Λεωνίδας του Χρήστου

ΔΡΕΠΑΝΙ ΑΧΑΙΑΣ
Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (2000- 2005). Κατέχω μεταπτυχιακό στο τομέα της Διαχείρισης Τεχνικών Έργων (MSc in Construction Management, University of Birmingham, UK, 2005-2006) και από το 2020 παρακολουθώ μαθήματα για την απόκτηση μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (MBA, Master of Business Administration).
Από τον Ιούνιο του 2003 έως τον Οκτώβριο του 2003, έχω απασχοληθεί, επαγγελματικά, ως βοηθός γενικού εργοταξιάρχη στο «ΑΚΤΩΡ Α.Ε.» και για την κατασκευή του Αρσάκειου σχολείου στην θέση Πλατάνι, Αγίου Βασιλείου. Από τον Οκτώβριο του 2006 έως σήμερα λειτουργώ τεχνικό γραφείο πραγματοποιώντας μελέτες Δημοσίων έργων (κατηγορίες μελετών 13 και 16, Α’ τάξη) και είμαι μέλος ΤΕΕ (από το 2006) / Α.Μ. : 108897. Πιο συγκεκριμένα έχω εργαστεί στις εξής εργασίες:

 Ανάληψη, οργάνωση και εκτέλεση έργων χαρτογράφησης της Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων.
 Ανάληψη, οργάνωση και εκτέλεση έργων G.I.S. του δικτύου των οπτικών ινών της HOL(περίπου 2000 km).
 Ανάληψη, οργάνωση και εκτέλεση έργων G.I.S. έξι δήμων της Κέρκυρας
 Αποτύπωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.
 Μελέτη - Έκδοση - Επίβλεψη - Διαχείριση Οικοδομικών Αδειών και Εργασιών.

 Project Management ιδιωτικών έργων(ανάλυση χρονοδιαγραμμάτων, ανάλυση ρίσκων, κατηγοριοποίηση και καταπολέμηση-αποφυγή αυτών, προϋπολογισμός έργου, προγραμματισμός βελτίωσης παραγωγικής διαδικασίας).
 Μελέτες τοπογραφίας
 Μελέτες υδραυλικών έργων
 Μηχανικός ασφαλείας στο Logistic της Αldi στη ΒΙ.ΠΕ.Π. έκτασης 12000μ2
 Τεχνικός ασφαλείας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις
Από το Σεπτέμβριο του 2014 έως το Σεπτέμβριο του 2019 έχω εργαστεί ως Γεν. Διευθυντής «Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων ΑΕ ΟΤΑ (ΝΠΙΔ)», όπου στη διάρκεια της πενταετούς θητείας μου επετεύχθησαν τα παρακάτω:
 η ΑΕ αποτέλεσε πρότυπο διαχείρισης και λειτουργίας όχι μόνο ως Χιονοδρομικό Κέντρο, άλλα και πρότυπο Ανώνυμης Εταιρίας Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης(δεν υπάρχουν αντίστοιχα παραδείγματα κερδοφορίας στις επιχειρήσεις των υπόλοιπων Δήμων της χώρας μας), εφαρμόζοντας το σύγχρονο ευρωπαϊκό μοντέλο επιχειρηματικότητάς των ΟΤΑ.
 Η Βιωσιμότητα της Ανώνυμης Εταιρίας με σταθερή λειτουργική κερδοφορία (EBITDA - Earnings Before Interest Taxes Depression Amortization),
 Για πρώτη φορά κερδοφορία μετά φόρων, σύμφωνα και με τον τελευταίο ισολογισμό της ΑΕ(2018) κατά την περίοδο εφαρμογής των capital control.
 Τουριστική άνοδος της περιοχής: τα Καλάβρυτα για πρώτη φορά, κατέκτησαν την 1η θέση ανάμεσα στους χειμερινούς προορισμούς, και την 6η θέση Πανελληνίως για το 1ο τρίμηνο του 2018 (σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων(ΣΕΤΕ)).
 Εύρεση πόρων και τρόπου χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των υποδομών και εγκαταστάσεων της επιχείρησης.
 Έγκριση χρηματοδότησης ύψους 20.250.000,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ, του έργου «Αναβάθμιση, Βελτίωση και Εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων» σύμφωνα με την αριθμό 1726/7-12-2018 απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης(Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, στη ΣΑΕΠ 001, με Κωδικό Έργου 2018ΕΠ00100022
).  Σύνταξη τευχών και Δημοπράτηση του 1ου υποέργου για την προμήθεια των Χιονοστρωτήρων, Snowmobiles, φρεζών χιονιού κ.α. (Προμήθεια Β’).

Από τον Δεκέμβριο του 2021 έως σήμερα έχω εργαστεί ως Σύμβουλος Χιονοδρομικών Κέντρων - Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου- ΕΤΑΔ (Παρνασσού- Καϊμακτσαλάν). Διαθέτω πιστοποίηση (α) προπονητής χιονοδρομίας (ΕΟΧ, Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας) από το 2014, (β) Ά Βοηθειών, (γ) Διασώστη και (δ) Ενεργειακού Επιθεωρητή. Κατέχω γνώσεις στα Αγγλικά (Cambridge FCE και TOEFL Grade: 235/300), τα Γερμανικά (Certificate in Goethe Institute, Gründstuffe και Zertifikat in Deutch als Frendsprache) και προγραμμάτων / software ( Windows Office(Word, Excel, PowerPoint), AutoCAD 2004-2007, Mathematica 4, Visual Fortran 6, Microsoft Project Management 2003 και Pertmaster). Τέλος, έχω λάβει τις εξής διακρίσεις:
• 2012 - 2016 : Εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Αχαΐας
• Δεκ. 2017 - σήμερα: Εκλεγμένο Μέλος στο Διοικητικού Συμβουλίου Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας.
• Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του αθλητικού σωματείου του αθλήματος Αετοσανίδας «CAPE DREPANO»
 Αθλητής στο άθλημα της Αετοσανίδας(Kitesurfing) με συμμετοχές και διακρίσεις σε πολλές διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 Διοργανωτής οχτώ (8) Φεστιβάλ Αετοσανίδας(Kitesurfing) στο Δρέπανο στη Θέση Φάρος, Ρίο, Πάτρα από το 2011 μέχρι και σήμερα.

Αναφορικά με την συμμετοχή μου στις επικείμενες εκλογές, σας γνωρίζω ότι είμαι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής για πολλά έτη. Στον Σύνδεσμο γράφτηκα διότι το καταστατικό και οι επιδιώξεις του ανταποκρίνονται και καλύπτουν τα συμφέροντά μου, ενώ κατά καιρούς έχω συμμετέχει στις συναντήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου με Κυβερνητικού φορείς, ειδικότερα για θέματα διενέργειας και εκμίσθωσης kitesurf. Ως εκ τούτου και λαμβάνοντας υπόψη ότι η μόνιμη κατοικία μου είναι στην Αττική, εκτιμώ ότι μπορώ να συμβάλω από την θεσμική θέση ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην διεκπεραίωση θεμάτων του Συνδέσμου και ειδικότερα όσον αφορά την επίσκεψή μου με τα αρμόδια Υπουργεία που είναι άμεσα εμπλεκόμενα με τις δραστηριότητές μας.
Read more
photo

Σαραντίδης Χρήστος του Εμμανουήλ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Τελειόφοιτος Ανώτατης, Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα Τμήμα Λογιστών.
Είμαι κάτοχος διπλωμάτων ταχύπλοου, προπονητής κολύμβησης, προπονητής θαλασσίου σκι, ναυαγοσώστης, αυτοδύτης PADI, Flyboard και θαλασσίου σκι Γερμανικής Ομοσπονδίας. Ασχολούμαι με την εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής από το 2000. Έχω οργανώσει σεμινάρια προπονητών σε συνεργασία με την Γερμανική Ομοσπονδία.
Είμαι αθλητής κολύμβησης ΟΦΘ και Α.Σ. ΑΡΗΣ. Είμαι μέλος της ομάδας υδατοσφαίρισης Α.Σ. ΑΡΗΣ.
Είμαι εκπαιδευτής ναυαγοσώστης από το 2000 και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ναυαγοσωστών, του ΑΟΘ και του πενταμελούς στο Σωματείο Προπονητών Θαλασσίων Σκι Βορείου Ελλάδας.
Μετέχω ως μέλος στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και εκτιμώ ότι με τις γνώσεις μου και την επιχειρηματική μου εμπειρία συνέβαλα στην διαμόρφωση εποικοδομητικών προτάσεων για την διαμόρφωση του πλαισίου για την επιχειρηματική δραστηριότητα του κλάδου μας. Κατά συνέπεια, εκθέτω για άλλη μια φορά την υποψηφιότητά μου, καθόσον εκτιμώ ότι οι γνώσεις και δυνάμεις μου μού επιτρέπουν να συμβάλω αποτελεσματικά στην προώθηση όλων των εκκρεμών θεμάτων.
Read more
photo

Παππάς Δημοσθένης του Χρυσόστομου

ΜΥΚΟΝΟΣ
Είμαι πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα στο θαλάσσιο σκι (1997).
Έχω πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο από το 1994 έως σήμερα.
Συγκεκριμένα, υπήρξα οδηγός και δάσκαλος θαλασσίου σκι στην παραλία του Λαγανά στη Ζάκυνθο (1994), οδηγός και δάσκαλος θαλασσίου σκι στη παραλία Βαλτός στην Πάργα (1995), δάσκαλος θαλασσίου σκι στο ξενοδοχείο Santa Marina στη Μύκονο (1997 – 1998), οδηγός και δάσκαλος θαλασσίου σκι στη παραλία Πλατύς Γυαλος στη Μύκονο (2001 – 2002), εκμισθωτής θ.μ.α. στην παραλία Καλαφατης στη Μύκονο (2003 ως σήμερα), καθηγητής φυσικής αγωγής σε ολοήμερα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (2007-2009) και μέτοχος σε παραδοσιακό καΐκι για ολοήμερες εκδρομές στη Μύκονο (2016 ως σήμερα).
Θέτω την υποψηφιότητά μου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής έχοντας βαθιά πίστη ότι θα υπηρετήσω τα οφέλη του Συνδέσμου με σύνεση και ζήλο.
Read more
photo

Ξωμεριτάκης Ιωάννης του Νικολάου

ΚΡΗΤΗ
Σπούδασα στο ΤΕΦΑΑ του Αρ. Παν/μίου της Θράκης.
Ασχολούμαι με την εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής από το 1995 και είμαι προπονητής θαλασσίου σκι ΓΓΑ, ναυαγοσώστης ΧΑΝΘ, Dive Master PADI, Parasailing Instructor BHPA (1995).
Υπηρέτησα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (ΚΕΘΕ) 115 ΠΜ Αεροπορίας ως βοηθός ανάπτυξης αλεξίπτωτου θαλάσσης.
Είμαι, επίσης, εκπαιδευτής χειριστών ταχύπλοων σκαφών Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και χειριστής σκάφους έλξης σκι – αλεξιπτώτου – ελκόμενων παιχνιδιών από το 1995 και κατέχω δίπλωμα σωστικών και πυροσβεστικών μέσων του Υπουργείου Ναυτιλίας (Α’ κύκλος).
Είχα την τιμή να διατελέσω Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από την αρχή ίδρυσης του Συνδέσμου και από την θέση αυτή κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατοχύρωση του επαγγέλματος και τη δημιουργία συνθηκών που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο τρόπο επιχειρηματικότητας.
Δεδομένου ότι από την πολυετή ενασχόλησή μου με τα προβλήματα του κλάδου έχω αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία και, παράλληλα από την συχνή επικοινωνία μου με αρμόδιου κυβερνητικούς παράγοντες, γνωρίζω τον τρόπο προβολής και προώθησης των προβλημάτων του κλάδου, εκθέτω για μια ακόμη φορά την υποψηφιότητα μου προκειμένου να μου δοθεί η δυνατότητα, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας, να διεκπεραιώσω με το καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα εκκρεμή ζητήματα που μας απασχολούν.
Read more
photo

7. Μιχαλάς Παύλος-Κολιν του Ιωάννη

ΚΕΡΚΥΡΑ
Εκθέτω την υποψηφιότητά μου για τις επικείμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θ.Μ.Α. ως ηθική υποχρέωση και φόρο τιμής στην μνήμη του εκλιπόντος πατέρα μου, Μιχαλά Ιώαννη, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου μέχρι τον αδόκητο θάνατό του στις 05/01/21.
Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο εκτιμώ ότι είναι αυτό το οποίο θα ήθελε πατέρας μου και για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμμετέχω. Μεγάλωσα και ανατράφηκα σε μια οικογένεια, όπου ο διακαής πόθος του πατέρα μου ήταν η συνένωση όλων των εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής ανά την επικράτεια για ένα κοινό όραμα.
Για το λόγο αυτό οφείλω να συνεχίσω το όραμά του και να συμβάλω με τις οποιοδήποτε δυνάμεις και γνώσεις μου στην υλοποίηση του οράματός του.
Ως εκ τούτου, εκθέτω την υποψηφιότητά μου επειδή έχω βαθιά την πεποίθηση ότι το ίδιο θα ήθελε να κάνω και ο εκλιπόντος πατέρας μου.
Ωστόσο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι όλες οι υποψηφιότητες, και από όσους γνωρίζω προσωπικά στη Κέρκυρα, είναι άξιοι και ικανοί για υπηρετήσουν τους σκοπούς του Συνδέσμου.
Read more
photo

Κουφίδης Στέφανος του Σταύρου

ΣΚΙΑΘΟΣ
H μεγάλη μου αγάπη μου για το Θαλάσσιο Σκι ξεκίνησε 38 χρόνια πριν όταν για πρώτη φορά το 1983 εργάστηκα στην σχολή θαλασσιού σκι του Παντελή Κασιδόκωστα στο Astir Ski School στην Σκιάθο.
Είμαι προπονητής θαλασσίου σκι από το 1990 με δίπλωμα από την Βρετανική και Ελληνική ομοσπονδία θαλάσσιου σκι.
Εργάζομαι ως εκπαιδευτής στην Ελλάδα, και τους χειμερινούς μήνες επί έξι χρόνια στην Αγγλία .
Aπο το Μάιο του 1995 εργάζομαι ως προπονητής θαλάσσιου σκι & Wakeboard στην δική μου επιχείρηση ιδρύοντας το Stefanos Ski & Watersports Center στην Σκιάθο.
Κατέχω δίπλωμα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης από το 1991 και εργάστηκα ως Skipper σε ιστιοπλοϊκό στο Santorini Sailing Center για ενα χρόνο.
Κατέχω πτυχίο αυτοδύτη με πλήρη εκπαίδευση στην υποβρύχια δραστηριότητα και στην τεχνική κολύμβηση. Επίσης έχω συνεργασθεί με τον Jean-Michel Cousteau  σε ένα Expedition σε κρουαζιερόπλοιο στο Εϊλάτ με την Ελληνική ομάδα υποστήριξης δυτών .
Έχω διατελέσει δόκιμος πλοιάρχου σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική.
Η δεύτερη επαγγελματική μου δραστηριότητα μου είναι ο Σχεδιασμός και η φιλοξενία ιστοσελίδων στην SKIATHOS WEB SOLUTIONS , κατέχω δίπλωμα Wed Design & Development – SEO. IT and Computing από το Sheffield College της Αγγλίας
Έχω υπηρετήσει τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκμισθωτών Θ.Μ.Α., ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, έχοντας, παράλληλα, προσφέρει τις υπηρεσίες μου ως Wed Design & Development στον Σύνδεσμο.
Μετέχω ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου από την ίδρυσή του και μου έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες για την δημοσιοποίηση των αιτημάτων του Συνδέσμου μέσω των ψηφιακών οπτικοακουστικών μέσων. Έχω σχεδιάσει και διαχειρίζομαι τον διαδικτυακό τόπο του συνδέσμου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση .
Συντονίζω τις τηλεδιασκέψεις μεταξύ των μελών του Δ/Σ άλλα και των μελών του Συνδέσμου, και νομίζω ότι έχω επιτελέσει με σωστό τρόπο τα καθήκοντά μου.
Εκθέτω για ακόμη μια φορά την υποψηφιότητά μου, καθώς εκτιμώ ότι μπορώ να προσφέρω με τις γνώσεις μου στην κοινή προσπάθεια όλων.
Read more