header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Αίτημα συνάντησης για τα προβλήματα των εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γ.Κ.Λ. 20.

Αίτημα συνάντησης για τα προβλήματα των εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γ.Κ.Λ. 20.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα, 31/10/2023

Αρ. Πρωτ.: 260

Προς:  1. κ. Χρήστο Στυλιανίδη, Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,

 μέσωemail: minister@yna.gov.gr  , minister.office@yna.gov.gr

2. κ. Ιωάννη Παππά, Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μέσω email: yfypourgos.gram@yna.gov.gr

ΘΕΜΑ : Αίτημα συνάντησης για τα προβλήματα των εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γ.Κ.Λ. 20.

 Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία των εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γ.Κ.Λ. 20, έχοντας κάτω από την ομπρέλα του, πανελλαδικά, πάνω από χίλιες επιχειρήσεις εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής. Φέτος συμπλήρωσε εννιά χρόνια αδιάλειπτης και συνεχούς παρουσίας στον χώρο της εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής. Βασικοί του στόχοι είναι η ενημέρωση, η πρόληψη και παράλληλα η ανάδειξη και η προώθηση λύσεων στα προβλήματα που συναντούν οι εκμισθωτές του κλάδου στην καθημερινότητά τους, καθώς και η προάσπιση και διεκδίκηση των αυτονόητων, σε πλείστες των περιπτώσεων, δικαιωμάτων τους.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε πρωτίστως να σας συγχαρούμε για την ανάληψη της ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο σας! Ευχόμαστε και ελπίζουμε σε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, που θα στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών στον τομέα του παράκτιου και θαλάσσιου τουρισμού, οι οποίες θα εξασφαλίσουν μια ζωή με ποιότητα και ασφάλεια στους εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής. Στη συνέχεια θα θέλαμε να αιτηθούμε μία διά ζώσης συνάντηση μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να σας ενημερώσουμε διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου μας και τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και για να σας καταθέσουμε τις προτάσεις μας επί των συγκεκριμένων ζητημάτων.

Για να πετύχουν αυτές οι προσπάθειες, πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθεί η συνεργασία ανάμεσα στο Υπουργείο σας και το Συνδεσμό μας, αλλά κυρίως να υπάρξει καλύτερη διάγνωση των αναγκών των επιχειρήσεων, καθώς αυτές είναι που γνωρίζουν καλύτερα τι χρειάζονται τώρα, τι θα χρειαστούν στο μέλλον και πως μπορούν να υπάρξουν στοχευόμενες νομικοτεχνικές παρεμβάσεις με γνώμονα πάντα την δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Κύριε Υπουργέ,

Κυρίες Υφυπουργέ,

Τα προβλήματα στον χώρο του κλάδου μας είναι σύνθετα, σοβαρά και δυσχεραίνουν την καθημερινότητα μας. Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε άμεσα και θετικά στο αίτημα της συνάντησης μας, προκειμένου από κοινού να προωθήσουμε ρεαλιστικές και λυσιτελείς λύσεις.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε εναγωνίως την απάντησή σας.  

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο  Πρόεδρος                                                                             Ο Γραμματέας

     Ξωμεριτάκης Ιωάννης                                                                      Θεριανός Φίλιππος

About ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΜΙΣΘΩΤΩΝ Θ.Μ.Α

Γρήγορη αναζήτηση με Tags

20 Γενικός Κανονισμός Λιμένα20222023COVID-19e-ΔΛΑK.Y.AkitesurfNέαPARACRAFTSAFE WATERSPORTSWing-FoilingΑΓΓΕΛΙΕΣΑΔΕΙΕΣ ΘΜΑΑΙΓΙΑΛΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝΑετοσανίδαΑσφαλιστήρια ΣυμβόλαιαΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΚΛ20Γενική ΣυνέλευσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔημοπρασίεςΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΕΣΠΑΕγγραφέςΕυχαριστήριο ΜήνυμαΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΘαλάσσια Μέσα ΑναψυχήςΘαλάσσια Παιδική ΧαράΙωάννης ΠλακιωτάκηςΚ.Υ.ΑΚΥΑΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΛιμενικό ΣώμαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣΜΙΣΘΩΜΑΤΑΜήνυμα ΤαμίαΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣΠΡΑΚΤΙΚΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΩΛΕΙΤΕΠαραχώρηση Απλής Χρήσης ΑιγιαλούΣυνάντηση με την υφυπουργό οικονομικώνΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΤροποποίηση Γενικού Κανονισμού ΛιμέναΥπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργική ΑπόφασηΥπουργό ΤουρισμούΥφυπουργός Πολιτισμού & ΑθλητισμούΧρήση Πλωτών ΕξεδρώνΧρήσης Πλωτής Εξέδρας

Τελευταία νέα του Πανελλήνιου

Παρακαλούμε απαντήστε σε σύντομες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.