header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, σας προσκαλεί στο περίπτερο του, στην 34η έκθεση ΝΑΤΕΧ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Μαρτίου του 2020 στο Παλαιό Φάληρο (ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ).

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιου σας ενημερώνει ότι, την Κυριακή 15 Μαρτίου του 2020 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας του Συνδέσμου μας ενώ παράλληλα προγραμματίζεται και ενημέρωση των μελών μας για τις δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για ταχεία και αποφασιστική βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Δηλαδή, ενώ η άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων έχει κατά μέρος απλουστευτεί για άλλους κλάδους, δεν συμβαίνει το ίδιο στο καθεστώς με το οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις μας. Γενικώς το κανονιστικό σύστημα που διέπει την λειτουργία των επιχειρήσεών μας χαρακτηρίζεται ακόμα από πλήθος διατάξεων που δεν ενισχύουν αλλά αποθαρρύνουν τις επενδύσεις και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει και την ανάγκη για ένα σαφές νομικό πλαίσιο εντός του οποίου ασκούνται οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

Ως εκ τούτου, η μαζική συμμετοχή όλων των μελών μας στις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος αυτής της προσπάθειας.   

NATEX 2020

Με δεδομένο ότι η τουριστική περίοδος αρχίζει με τα προβλήματα και φέτος να είναι επίκαιρα, δίνουμε μάχη με τα προβλήματα του κλάδου με στόχο την προώθηση κάθε δυνατής λύσης σε μια εποχή που όλα αλλάζουν. Οι σταθερές όμως θέσεις και τα ακλόνητα επιχειρήματά μας αποτελούν οδηγό της προσπάθειάς μας και μας κάνουν να ελπίζουμε για ένα καλύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Με τις διαδοχικές δράσεις μας αποφύγαμε τους μέχρι τώρα όποιους αιφνιδιασμούς και παράλληλα επετεύχθη δίαυλος επικοινωνίας με τα συναρμόδια υπουργεία (Υπουργεία Τουρισμού, Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με αντικειμενικό σκοπό την επίλυση των θεμάτων του κλάδου. Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι η παρουσία όλων των μελών μας, αλλά και όσων εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής που δεν είναι ακόμα μέλη μας, στο περίπτερο του Συνδέσμου μας στην έκθεση της ΝΑΤΕΧ είναι επιβεβλημένη και ειδικότερα την Κυριακή.

Η ΝΑΤΕΧ είναι ΧΟΡΗΓΟΣ και ο Σύνδεσμος μας συμμετέχει και υποστηρίζει την 34η  έκθεση ΝΑΤΕΧ.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από την ΝΑΤΕΧ 2019 που συμμετείχε ο Σύνδεσμος μας:

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Γρήγορη αναζήτηση με Tags

20 Γενικός Κανονισμός Λιμένα20222023COVID-19e-ΔΛΑK.Y.AkitesurfNέαPARACRAFTSAFE WATERSPORTSWing-FoilingΑΓΓΕΛΙΕΣΑΔΕΙΕΣ ΘΜΑΑΙΓΙΑΛΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝΑετοσανίδαΑσφαλιστήρια ΣυμβόλαιαΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΚΛ20Γενική ΣυνέλευσηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔημοπρασίεςΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΛΟΓΕΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕΡΓΑΣΙΑΕΣΠΑΕγγραφέςΕυχαριστήριο ΜήνυμαΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΘαλάσσια Μέσα ΑναψυχήςΘαλάσσια Παιδική ΧαράΙωάννης ΠλακιωτάκηςΚ.Υ.ΑΚΥΑΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑΛιμενικό ΣώμαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣΜΙΣΘΩΜΑΤΑΜήνυμα ΤαμίαΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙΝΕΑΝΙΚΟΣ ΙΩ. ΣΠΑΝΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣΠΡΑΚΤΙΚΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΠΩΛΕΙΤΕΠαραχώρηση Απλής Χρήσης ΑιγιαλούΣυνάντηση με την υφυπουργό οικονομικώνΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΤροποποίηση Γενικού Κανονισμού ΛιμέναΥπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργική ΑπόφασηΥπουργό ΤουρισμούΥφυπουργός Πολιτισμού & ΑθλητισμούΧρήση Πλωτών ΕξεδρώνΧρήσης Πλωτής Εξέδρας

Τελευταία νέα του Πανελλήνιου

Παρακαλούμε απαντήστε σε σύντομες ερωτήσεις για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία μαζί σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.